Jos Verlooy: "Ik deed mijn eigen ding in de barrage"

Jos Verlooy: "Ik deed mijn eigen ding in de barrage"
Deze week is Jos Verlooy onze gastblogger vanop de Gucci Paris Masters. In deze BLOG blikt hij terug op zijn tweede wedstrijddag gisteren in Parijs.

Vrijdagochtend ben ik vroeg opgestaan om mijn paarden in de ring wat los te rijden. Nadien ben ik terug naar het hotel gegaan om te ontbijten. Daarna ben ik wat gaan rusten want de eerste proef begon niet voor 18u30. Na het rusten ben ik een shopping center hier in Parijs gaan bezoeken. Nadien was het tijd op terug naar de concours te gaan. De eerste proef was de hoogste proef van de dag en kwalificatie voor de dikke proef van zaterdagavond. Ik moest als eerste van start met Domino en deed het ook meteen foutloos, nadien moest ik dus ook weer als eerste van start in de barrage, waar ik mijn eigen rit reed en ook foutloos was en op een zesde plaats eindigde. Daar was ik heel tevreden mee. Het gevoel zit goed voor zondag. Daarna was er de Speed Challenge waarvoor ik Golden Horta had opgezadeld. Golden is nog wat onervaren voor zeer snel te rijden waardoor ik wat onervaren foutjes in het begin kreeg, maar het 2de deel van het parcours was veel beter. Nu snel naar bed zodat ik goed uitgerust ben voor morgen!

Op de foto zien we Jos gisteren aan het werk met Golden Horta. Fokker Wim Van Rossem zag in die rubriek twee fokproducten aan de start komen. Want ook Edwina Tops Alexander kwam aan de start met Erenice Horta.