Standhouder in Gent .... Antwerps Schildersbedrijf

Standhouder in Gent .... Antwerps Schildersbedrijf
Tijdens het Flanders Horse Expo in Gent waren er bijna 200 standhouders aanwezig. Eén van die standhouders was Brian Meeuwissen van het Antwerps Schildersbedrijf. Equnews bracht een bezoekje aan zijn stand om meer te weten te komen over zijn aanwezigheid in Gent.

Wat zijn jullie activiteiten?  
Initieel was de focus de schilderwerken. Vandaag focussen we ons op de hippische sector. Hier bieden we alle mogelijke onderdelen van de afwerkingsnijverheid in de bouw aan. We leggen de focus op totaal projecten van A tot Z.

Hoe is het Antwerps Schildersbedrijf ontstaan?
Ons bedrijf is ontstaan uit het faillissement van een andere vennootschap. Je kent wel het gezegde; 'De één zijn brood, is de ander zijn ... dood.'

Hoe onderscheiden jullie zich tegenover de concurrentie?
Wij schilderen en coördineren echt alles zelf. Wij hebben geen externe bedrijven nodig en hebben alle vakmannen in huis.

Waarom is het belangrijk op het Flanders Horse Expo met een stand te staan?
Hier met een stand staan is belangrijk om onze firma aan het hippische publiek te tonen. Hier is het mogelijk om op een persoonlijke manier meer uitleg te geven aan de potentiële klanten. Waarom we anders zijn, wat de meerwaarde van onze firma kan zijn in hun bouwproject, enz. Verder is het leuk meegenomen dat enkele van mijn sponsor-ruiters hier aan de start komen.

Wie zijn die ruiters van het Antwerps Schildersbedrijf?
Ons ruiterteam bestaat uit Jody Bosteels, Nick Moyaert en Debby van Hal. Het zijn vooral Jody en Nick die op (inter)nationale wedstrijden aan de start komen. Debby combineert de paardensport immers met een fulltime job, dit heeft uiteraard zijn beperkingen voor de sport. Onze paarden staan allemaal bij Stal Bosteels in Affligem.