Schrijf tijdig in voor een nieuwe stage met ...

Schrijf tijdig in voor een nieuwe stage met ...
Kenneth Boucquez, Amel Benoot, Quinten Bradt en Hendrik Denutte organiseren van 30 oktober tot 2 november opnieuw een stage bij Stal De Braembeier.
Het programma ziet er als volgt uit:

- vrijdag: gymnastiek en grondwerk 2 uur
- zaterdag: springen 2 uur
- zondag: parcours 2 uur


Contact
Kenneth Boucquez +32475538832
Quinten Bradt +32474433192
Hendrik Denutte +32475266611


Stal De Braembeier wordt omringd door een adembenemende galoppiste en is een landgoed van 9ha. Het landgoed biedt een sfeervol stageverblijf aan. Op de stage geniet u van een elegante bar, praktische slaap- & badkamer. Het stallengebouw is voorzien van een solarium, wasplaats en een ruime luchtige stal om een optimaal gevoel te geven aan uw paard. Naast de stallen kan u gebruik maken van de grote longeerpiste, stapmolen, dubbel gedraineerde zandpiste en een ruime graspiste.
Er wordt elke dag een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. Het biedt ook een middagmaal naar keuze aan en een vers bereid avondmaal. Hierbij wordt er minimum 2 uur per dag besteed aan professionele lessen per groep van 3 personen en een theoretische uitleg over hoe een parcours te verkennen en hoe het gesprongen moet worden. Na de intensieve en leerrijke ervaring is er tijd voor ontspanning. U heeft keuze uit een spelletje bowlen, een frisse duik in het zwembad, een leuke film in de Kinepolis of een drankje nuttigen in de bar.
Wij verwelkomen ook iedereen op zaterdagavond voor de spaghettiavond met een rodeo stier als attractie! Deze is inclusief voor de stageleden.


NIEUW
- Top Jumps parcours
- New Flex Poles
- Warme chocomelk
- Spaghettiavond
- RODEO STIER

Be there!