Zoe Conter: "Het was een hele eer voor mij om deze award te winnen"

Zoe Conter: "Het was een hele eer voor mij om deze award te winnen"
Tijdens de 'ClassHorse TV Global Awards' was het niemand minder dan de achttienjarige Zoe Conter die een prijs in ontvangt mocht komen nemen. De jonge talentvolle amazone werd er uitgeroepen tot "Best Young Rider".

De dochter van Stephan Conter heeft er een zeer succesvol jaar op zitten. Afgelopen week was ze nog succesvol in Parijs in de tweesterren rubrieken. Maar liefst tweemaal reed ze hier naar de overwinning. Ook wist ze op het Europees Kampioenschap de gouden team medaille te winnen en was er voor haarzelf individueel ook nog eens brons.

"Het was natuurlijk een hele eer voor mij dat ik deze award van best young rider heb gewonnen. Ik zou vooral ook ClassHorseTV willen bedanken om mij uit te nodigen voor hun gala. Het is een hele eer omdat er veel jonge ruiters zijn die het goed doen in de sport op dit moment, en om daar dan uitgekozen te worden is heel leuk. Ik zou graag ook iedereen willen bedanken die mij heeft geholpen en die mij gesteund heeft om dit jaar succesvol te maken", vertelt Zoe aan Equnews.