WIN een Wildcard voor Showclass Jumping Beervelde

WIN een Wildcard voor Showclass Jumping Beervelde
Het aftellen is begonnen. Vorige week gaven we een startplaats voor de Euregio Woutershof weg, deze week maken we opnieuw iemand gelukkig!

Van 2 tot en met 6 augustus is het Domein van Stoeterij D’Heyboght in Beervelde de plaats voor het ‘Flanders Horse Event’.

Het ‘FHE’ is een internationale jumping met 15.000 tot 20.000 bezoekers in een ongedwongen sfeer en in een groene omgeving

Er komen topruiters uit meer dan 20 landen aan de start, er is muziek en kinderanimatie. Daarnaast is er ook lekker eten en tal van leuke standen. Ieder jaar opnieuw is het Flanders Horse Event een feest voor iedere liefhebber van paarden en paardensport. 5 dagen lang kunt u komen genieten van dit buitengewone event.

Bezoek zeker ook onze Equnews STAND tijdens het FHE. KLIK HIER VOOR ALLE INFO VAN HET FHE

WIN - Showclass competitie

Voor wie niet de ambitie heeft om wekelijks internationale wedstrijden te rijden, maar toch van de sfeer en de accommodatie wil genieten tijdens een Internationale jumping kan tijdens CSI d’Heyboght toch deelnemen in de Showclass. Meestal gaat hier de aandacht naar jonge of onervaren ruiters. Voor deze reeks hebben we op woensdag, donderdag en zaterdag een proef op de agenda staan met een hoogte van maximaal 1m10 waar maximaal 30 deelnemers aan kunnen deelnemen.

Equnews is al enkele jaren mediapartner van dit prachtige evenement. Als mediapartner geven zij nu een wildcard weg voor de showclass competitie.

Hoe kan je deze winnen?

Heel eenvoudig, vul onderstaand contactformulier in, like & share dit artikel ! Meer hoef je niet te doen ... De winnaar wordt volgende week bekend gemaakt!






Subscribe to our mailing list


* indicates required