Dit mag je volgende week verwachten bij HippoTV!

June 16, 2017

HippoTv, dat is televisie met een hart voor paarden. Je krijgt er verslag van spectaculaire shows, nationale en internationale wedstrijden en interessante beurzen. En je ziet er boeiende reportages over ruiters, paardenrassen, verzorgingstechnieken, trainingsmethoden en zo veel meer!

Benieuwd? Kijk dan vanaf zondag naar één van deze programma’s :

In Hippo Tv Sport! blikken we terug op het afgelopen seizoen van de FEI Classics. We reizen mee met de internationale ruiters en beginnen de trip in Pau voor de eerste manche van het seizoen. Eindigen doen we de reis in het Britse Burghley voor een spannende seizoensfinale.

Op Hippo Tv is er de derde aflevering van Anders Paardrijden met Wendy en Steve. Daarin gaat Wendy aan de slag met Buena en Oki. Dat doet ze niet aan de longe of onder het zadel want deze keer traint ze haar paarden in vrijheid. Ze legt uit hoe ze aan het werk in vrijheid begint en toont hoe ze haar trainingen leuk, leerrijk en afwisselend houdt. Daarna is er een reportage over de Nederlandse dressuurruiter Bastiaan de Recht. Hij vertelt iets meer over z’n trainingsmethode.

Deze programma’s bekijken? Dat kan digitaal via Telenet (kanaal 22) en Proximus (kanaal 95) of online via www.hippotv.tv.