Dit kan je volgende week verwachten op HippoTV

Dit kan je volgende week verwachten op HippoTV
HippoTv, dat is televisie met een hart voor paarden. Je krijgt er verslag van spectaculaire shows, nationale en internationale wedstrijden en interessante beurzen. En je ziet er boeiende reportages over ruiters, paardenrassen, verzorgingstechnieken, trainingsmethoden en zo veel meer!

Benieuwd? Kijk dan vanaf zondag naar één van deze programma’s :

HippoTv Sport! is ook deze week te gast in Lummen. Daar gaat de eerste manche van de West-Europese Nations Cup van start. Verschillende landenteams uit de eerste divisie kunnen er hun eerste kwalificatiepunten van het seizoen sprokkelen. En die hebben ze hard nodig om de finale te halen.

HippoTv brengt een nieuwe aflevering van Equestrian World en trekt daarvoor naar Omaha. Eind maart gingen de wereldbekerfinales jumping en dressuur daar van start. Zo’n evenement organiseren, is een heuse klus. Dat weet Lisa Roskens. Zij is Voorzitter van de Omaha Equestrian Foundation die de wereldbekerfinales dit jaar organiseerde. Na de ontmoeting met Lisa, trekt Hippo TV achter de schermen om er de voorbereiding te volgen van verschillende ruiters en amazones.

Deze programma’s bekijken? Dat kan digitaal via Telenet (kanaal 22) en Proximus (kanaal 95) of online via www.hippotv.tv.