Dit kan je volgende week verwachten bij HippoTV

Dit kan je volgende week verwachten bij HippoTV
HippoTv, dat is televisie met een hart voor paarden. Je krijgt er verslag van spectaculaire shows, nationale en internationale wedstrijden en interessante beurzen. En je ziet er boeiende reportages over ruiters, paardenrassen, verzorgingstechnieken, trainingsmethoden en zo veel meer!

Benieuwd? Kijk dan vanaf zondag naar één van deze programma’s :

Hippo Tv Sport! reist mee in het spoor van de West-Europese Wereldbeker Jumping. Deze keer trekken de ruiters naar Stuttgart. Daar rijden ze de vijfde manche van het seizoen. Vier Belgen verschijnen aan de start. Zij nemen het op tegen verschillende internationale topruiters. Hoe de wedstrijd afloopt, zie je in een uitgebreide samenvatting.

Hippo Tv is te gast op de boerderij van Carry Goossens. Hij is naast acteur ook een paardenman in hart en nieren. Dat bewijzen z’n paard Chiva en z’n shetlandpony Bob.  Daarna is er een reportage over Taram en Vouziers. Deze Ardense Trekpaarden staan in Schaarbeek. Daar trekken ze er elke dag op uit om de publieke vuilnisbakjes te legen. Tot slot ontmoeten we ook de Nederlandse dressuurruiter Bastiaan de Recht. Hij vertelt meer over z’n visie en z’n trainingsmethode.

Deze programma’s bekijken? Dat kan digitaal via Telenet (kanaal 22) en Proximus (kanaal 95) of online via www.hippotv.tv.

[caption id="attachment_156616" align="alignnone" width="1200"]©Equnews i.s.m. HippoTV ©Equnews i.s.m. HippoTV[/caption]