Dit kan je volgende week verwachten bij HippoTV!

Dit kan je volgende week verwachten bij HippoTV!
HippoTv, dat is televisie met een hart voor paarden. Je krijgt er verslag van spectaculaire shows, nationale en internationale wedstrijden en interessante beurzen. En je ziet er boeiende reportages over ruiters, paardenrassen, verzorgingstechnieken, trainingsmethoden en zo veel meer!

Benieuwd? Kijk dan vanaf zondag naar één van deze programma’s :

Hippo Tv Sport! frist het geheugen op en blikt terug op de Grote Prijs van Flanders Horse Event 2017. Met Maximilian Schmidt ging de overwinning vorig jaar naar Duitsland. Kan een Belg de gouden medaille dit jaar in eigen land houden? Of is de eerste plaats opnieuw voor een ruiter uit het buitenland? Je ziet het in een uitgebreide samenvatting.

Hippo Tv brengt een nieuwe aflevering van FEI Equestrian World. In Spanje vertellen verschillende ruiters en bondscoaches wat zij van de Nations Cup vinden. Daarna gaat het richting Cuba. Daar zetten verschillende vrijwilligers zich in voor de plaatselijke werkpaarden. Tot slot ontmoeten we de Duitse Isabell Werth. Deze dressuuramazone mag zich ’s werelds nummer één noemen. Ze is ook regerend Europees Kampioene en is huidig Wereldbekerkampioene. Tijd voor een terugblik op haar afgelopen jaar.

Deze programma’s bekijken? Dat kan digitaal via Telenet (kanaal 22) en Proximus (kanaal 95) of online via www.hippotv.tv.

[caption id="attachment_155565" align="alignnone" width="1200"]©HippoTV i.s.m. Equnews ©HippoTV i.s.m. Equnews[/caption]