D’hooge voeders zoekt een nieuwe vertegenwoordiger

August 11, 2017

D’hooge voeders is op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger. Je functie bestaat uit de volgende omschrijving.

 

–          Je bezoekt bestaande en potentiële klanten in de regio’s West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Wallonië.

–          Je hoofdopdracht is het verkopen van onze producten en het promoten van ons merk. Op vraag van de klant/verdeler kan er ook een private label op maat van de klant worden ontwikkeld en geproduceerd.

–          Je hebt oog voor de trends binnen de markt en stemt deze af op de noden en behoeften van zowel bestaande als potentiële klanten.

–          Je neemt jaarlijks deel aan een aantal beurzen/evenementen om contacten te leggen met eindklanten en verdelers. Met als doel onze marktbekendheid te verbreden.

–          Je bent bereid om naast het werk als vertegenwoordiger ook collega’s tijdens hun afwezigheid of verlofperiode te vervangen op kantoor. Een aantal weken per jaar neem je aldus logistieke taken op en coördineer je mee de aankoop en de productie. Je verzekert daardoor een continue en kwaliteitsvolle dienstverlening aan de klanten.

 

Profiel

–       Je hebt enkele jaren ervaring als vertegenwoordiger. Het is daarbij een groot pluspunt als je een passie hebt voor de paardensport en hierin ook een netwerk hebt opgebouwd of wil opbouwen.

–       Je bent commercieel ingesteld.

–       Je hebt een idee uit welke onderdelen paardenvoeder is opgebouwd of bent bereid om dit aan te leren.

–       Je bent een vlotte communicator met een goede kennis van zowel het Nederlands als het Frans, gezien je verkoopt in beide landsgedeelten.

–       Je bent sociaal en netwerkt graag.

–       Je bent sterk in het opbouwen van duurzame klantenrelaties.

–       Je hebt een flexibele ingesteldheid en kan zelfstandig overweg met een gevarieerd takenpakket.

–       Je typeert je door een no-nonsense en toegankelijke aanpak.