Dat kan u volgende week verwachten bij HippoTV!

Dat kan u volgende week verwachten bij HippoTV!
HippoTv, dat is televisie met een hart voor paarden. Je krijgt er verslag van spectaculaire shows, nationale en internationale wedstrijden en interessante beurzen. En je ziet er boeiende reportages over ruiters, paardenrassen, verzorgingstechnieken, trainingsmethoden en zo veel meer!

Benieuwd? Kijk dan vanaf zondag naar één van deze programma’s :

HippoTv Sport! strijkt neer in de Mechelse Nekkerhallen en brengt een uitgebreide samenvatting van de Wereldbeker Mennen. We volgen verschillende deelnemers tijdens hun strijd om de titel. Onder hen de Belgen Edouard Simonet en Glenn Geerts. Tijdens de drive-off nemen de drie beste menners het tegen elkaar op en komen we te weten wie deze manche wint. Daarna volgen we ook de Wereldbeker Voltige. Eerst zijn de vrouwen aan de beurt. Daar is het vooral letten op de Belgische Lauren Vanlerberghe. Daarna brengen ook de mannen hun kür.

HippoTv staat drie weken lang in het teken van Jumping Mechelen. In deze tweede special ontmoeten we Joe Clee. Deze Britse topruiter woont en werkt al verschillende jaren in ons land. En hij heeft een erg speciale band met Jumping Mechelen. Daarna ontmoeten we de jonge Belgen Malin Bollen, Thibeau Spits en Aaron Tijskens. Zij nemen deel aan de FEI Ponies Trophy, een wereldbeker voor pony’s. Tot slot wandelen we ook rond op de expo en gaan we op zoek naar de nieuwste snufjes.

Deze programma’s bekijken? Dat kan digitaal via Telenet (kanaal 22) en Proximus (kanaal 95) of online via www.hippotv.tv.

©HippoTV i.s.m. Equnews