Wie wint de EquiTime Award? Eres, Fletcha of Cor?

Wie wint de EquiTime Award? Eres, Fletcha of Cor?
Nog enkele dagen de tijd om te stemmen voor de EquiTime Award! Elk jaar in oktober buigt de Redactieraad van EquiTime zich over de combinaties die in aanmerking komen voor de EquiTime Award. De uitreiking van de prijs gebeurt steevast tijdens Jumping Mechelen, dus we houden eraan om enkel Belgische ruiters en amazones te selecteren met BWP-paarden. Op die manier is de kans groter dat ruiter en paard zelf aanwezig kunnen zijn bij de huldiging en wat is er mooier dan dat?

De nominaties zijn zeker niet elk jaar even evident. De ene keer zitten we met een enorm groot aanbod van kampioenen en moeten we selecteren. De andere keer worden er tijdens het seizoen paarden verkocht naar buitenlandse ruiters en wordt de groep al snel wat kleiner. Dit jaar nomineren wij voor u 3 duo’s: eentje uit de dressuur, eentje uit de eventing en eentje uit de jumping.

Benieuwd wie het deze keer zal halen? Dat beslist u zelf door voor 1 december uw stem uit te brengen via mail aan promotie@bwp.be. Vermeld daarbij uw favoriet, samen met uw naam en postadres, want uit de stemmers wordt ook nog een gelukkige geloot die een verrassingspakket ontvangt. Per e-mailadres is er Ă©Ă©n stem geldig.

De genomineerden:

Eres DL (°20/06/04) – Sir Lui x Balzflug
Ruiter: Jeroen Devroe - Fokker: Daniel Lousberg

Belgisch Kampioen Dressuur Seniors,…

Fletcha van ’t Verahof (°29/04/05) – Vigo d’Arsouilles x South Gale XX
Amazone: Karin Donckers - Fokker: Peter Van Damme-De Smedt

Heel wat internationale overwinningen,…

Cor Van de Wateringhoeve (°23/03/02) – Thunder vd Zuuthoeve x Lys de Darmen
Ruiter: Karel Cox - Fokker: Dirk Govaerts

Belgisch Kampioen Springen Seniors,…