Laura Logé ook aan de leiding na de cross country

Laura Logé ook aan de leiding na de cross country
Gisteren had de 19-jarige Laura Logé op de eventing van Fontainebleau de leiding genomen na het dressuuronderdeel van de 1 ster competitie. Na de cross country van vandaag blijft zij met de 8-jarige Lilly Maleen helemaal bovenaan staan in het tussenklassement. Met Absolut Allegro stijgt Logé drie plaatsen waardoor ze nu op de 7e plaats staat. Valentine Steeman en Beauty Boy, gisteren na het dressuuronderdeel nog goed voor een 6e plaats, staan nu op de 4e plaats.
In de andere reeks van de 1 ster competitie staat Lara de Liedekerke - Meier voorlopig op de 11e plaats met Nyala D'Arville.

Lara de Liedekerke - Meier staat in de 2 ster competitie momenteel op de 12e plaats met Averouge Des Quatre C. In deze competitie hebben na vandaag nu alle combinaties hun dressuurproef gereden.

Voor de Nations Cup teams, die op 3 ster niveau strijden, was er vandaag het dressuuronderdeel. Gastland Frankrijk staat momenteel aan de leiding voor Australië en Nederland. Individueel staat de Duitser Michael Jung op kop met La Biosthetique Sam F.

Klik hier voor de uitslagen.