Cross country Renswoude verplaatst naar morgen wegens storm

Cross country Renswoude verplaatst naar morgen wegens storm
Op de internationale eventing van Renswoude in Nederland is de cross country vandaag niet volledig kunnen doorgaan. De organisatie heeft enkele reeksen moeten uitstellen naar morgen.

Persbericht:
In verband met de storm die over het land raast is de cross-country voor de CIC2* en CIC3* uitgesteld tot zondagochtend. De CCI* en de CCI2* hebben we kunnen afronden. Het was echter niet langer verantwoord om door te rijden. Om 9.00 uur zullen we van start gaan met de eerste combinatie van de CIC2*. Na afloop van de CIC2* zal de cross voor de CIC3* verreden worden.

We zijn zeer blij dat we de mogelijkheid hebben om gezien de omstandigheden uit te wijken naar morgen. Dit is voor een belangrijk deel mogelijk dankzij de inzet van de vele vrijwilligers die morgen opnieuw paraat staan voor onze wedstrijd!

Het springen van de CCI1* en CCI2* zal om 10.00 uur beginnen en wordt dus deels tegelijkertijd met de cross verreden. Er is morgen dus nog meer te zien en te doen bij de Coral Estate Horse Trials. Bent u er ook weer bij?