Tom Heylen wint bij de jonge paarden in Diepenbeek

Tom Heylen wint bij de jonge paarden in Diepenbeek
Vorige zaterdag vond bij Manege M&M in Diepenbeek de cyclus van de jonge dressuurpaarden plaats. Er waren proeven voor vier- tot zevenjarige paarden.

Bij de zevenjarigen was de overwinning voor 'Antares' ruiter Tom Heylen met Jar of Ballmore. Zij kregen van de jury een totale score van 72.652%. Ze bleven zo Brecht D'Hoore en Edison H voor. D'Hoore behaalde een totaal van 70.915%. Op de derde plaats zagen we Heidi De Keyser en Jebe van het Keysersbos met in totaal 67.095%.

Julie Dossin won met First Lady bij de zesjarigen. Voor hun proef was er een totale score van 72.250%. Katrien Verreet en Gallartica Biolley werden tweede. Zij kregen een net iets lagere score van 72.167%. Op de derde plaats zagen we Sam Verheyden en Kryptonite Van De Performing Stables met in totaal 71.083%.

Laura Luyten, die bij de juniors ook al voor twee overwinning zorgde, behaalde ook bij de vijfjarige paarden de winst met J2L Lamborghini. Deze combinatie kreeg van de jury een score van 78.635%. Katrien Verreet werd ook in deze proef tweede, ditmaal met Fortalezza Biolley. Zij behaalden een totaal van 76.250%. Tom Franckx en I.p.s Just Wait werden derde met 76.063%.

Ook bij de vierjarigen was de overwinning voor 'J2L dressage horses'. Gert Helsen won er met J2L Prima Donna. Helsen behaalde een totale score van 73.800%. De tweede plaats was voor Lien Teurfs en Hérero Van Het Trichelhof met een score van 73.200%. Op de derde plaats zagen we Kelly Habraken-van Aert met Just A Gigolo. Zij kregen van de jury 71.600% voor hun proef.

Klik hier voor de resultaten.