Wout Loenders wint met Pompidou hoofdrubriek van Genk

Wout Loenders wint met Pompidou hoofdrubriek van Genk
Kattevenia in Genk vormde afgelopen weekend het toneel voor heel wat regionale ruiters. In de 1.20m hoofdrubriek op zaterdag werden de ruiters uitgedaagd om een foutloos parcours af te leggen over twee omlopen. Uiteindelijk was het Wout Loenders die nipt naar de overwinning sprong en Robin Zeelmaekers met slechts 1 honderdsten van een seconde verschil naar de tweede plaats verwees. 

Wout Loenders kon rekenen op Pompidou van het Kuilenhof (v. Kannan) om de winnende tijd neer te zetten van 44,22 seconden. Robin Zeelmaekers kon rekenen op Best Monica 1 Z (v. Best Man Z) om nipt tweede te eindigden met een tijd van 44,23 seconden. Dries Vranken en Ophelia van het Poeleind (v. Thunder vd Zuuthoeve) verzekerde de derde plaats in 47,61 seconden. 

Peter Keulen en Broadway Z (v. Bufero van het Panishof) werd vierde en verwees hiermee Franky Hermans en Olympus v/h Dingenshof (v. Thunder van de Zuuthoeve) naar de vijfde plek. 

Neeltje Vanrusselt wint bij de 6-jarige paarden 

In de rubriek voor de zesjarige paarden mocht Neeltje Vanrusselt met Quitana (v. Corydon van T&L) de ereronde leiden. Dorien Christiaens en Monroe Dc (v. It's Highlander VDK) wonnen bij de 5-jarigen. Merel Niessen en Semtex Ter Heide (v. Chaiton) verzekerde de hoofdprijs bij de vijfjarige paarden. 

Klik hier voor de resultaten.