Virginie Thonon blijft goede vorm voortzetten in Oliva

Virginie Thonon blijft goede vorm voortzetten in Oliva

Nadat Thonon gisteren de concurrentie achter haar liet in de rubriek voor vijfjarige paarden, sprong de amazone ook vandaag naar een overwinning onder de Spaanse zon. In de Gold rubriek over 1.40m was ze de nummer één met S & L Motown (v. Casall). 

Thonon bewijst opnieuw wat ze in haar mars heeft en sprong naar een nieuwe overwinning in Oliva. Met de elfjarige ruin uit Casall, S & L Motown, kon ze de snelste tijd neerzetten en haar concurrentie bijna een seconde voorblijven. Op twee kwam Marion Skalli. De Fransman had Cornelia Nok (v. Chef Rouge*HN) onder het zadel. De top drie werd besloten met Fernando Fourcade Lopez en Colani R (v. Colestus). 

Kevin Thornton eindigde op vier met Texas Kdw Z (v. Thunder vd Zuuthoeve) en bleef voor op Clement Boulanger en Ghanati (v. Epleaser van t Heike). Onze Belgische amazone Thonon had ook Just The Way (v. Zirocco Blue VDL) van stal gehaald voor deze rubriek maar een springfout in de tweede fase liet hen op veertien stranden. Ook Pieter Devos eindigde zijn tweede fase met vier strafpunten en kwam op zestien met Obsession DV (v. Hunter's Scendro). 

Volledige uitslag