Peeters en de elfjarige merrie Godlike van de Kapel (v. Balthazar Vp Wisbecq), gefokt door Joris Van Den Bergh, moesten in deze rubriek genoegen nemen met een tweede plaats want met 70 honderdsten verschil was het Edouard Coral die de proef op naam zette. De Fransman had daarvoor Dicaprio du Landin (v. Scendix) onder het zadel. Thiago Ribas Da Costa mocht het brons in ontvangst nemen met Frimette E (v. Namelus R). 

Catherine van Roosbroeck zorgde voor nog meer Belgische representatie in de top vijf en werd in het zadel van Miles (v. Emerald) vijfde na Jens Hilbert en Dara (v. Diarado) die vierde werden. Verder vinden we nog Jules van Roosbroeck met Nanta (v. Elvis ter Putte) op twaalf. Ook Maxim Godecharle reed een foutloze ronde op Oreo (v. Marius Claudius) maar was net niet snel genoeg zich te plaatsen. Andere Belgische nulrondes kwamen nog van Viktor Daem en Chatel de La Pomme (v. Marius Claudius), Wilm Vermeir en Hotshot (v. Carembar de Muze) en als laatste Tommy Dermaut en Madison Avenue d'O Van Ten Bos (v. Numero Uno).

Volledige uitslag

Giel Vangeebergen is Belgische sterkhouder in 1.25m CSI1*

In de aansluitende CSI1* rubriek snelde Loewie Joppen met Candy Holiday (Cardento) naar de winst. Voor België bleek Giel Vangeebergen de sterkhouder. De Belg loodste de 11-jarige Melo-Cake van de Koekoek (Deauville Van T&L) foutloos nnaar de zevende plek. Vangeebergen volgde zichzelf op in het zadel van de negenjarige Incredible V (Nassau).