Sven Vander Meersche en Luz De La Luna schitteren in hoofdnummer HGVBB

Sven Vander Meersche en Luz De La Luna schitteren in hoofdnummer HGVBB

Ook in Hof Ter Molleken werd er afgelopen weekend op regionaal niveau gesprongen. Het 1m20 was het hoofdnummer van deze HGVBB wedstrijd. De overwinning ging naar Steven Vander Meersche en Luz de la Luna. Zij konden een foutloze ronde achter hun naam noteren in 33,42 seconden. 

Nathalie Geeraerts en Little Star d'Ysenbeeck Z (v. Le Diamant Horta) namen de tweede plaats voor hun rekening. Het duo liet het hout onaangeroerd en klokte af in 35,73 seconden. Dirk Opsommer en Jinke van de Barlebuis (v. Tangelo vd Zuuthoeve) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 39,79 seconden. 

Bryan Dufresne (Aspasia van de Zuidhoek) en Yana Jansegers (Djena Tops) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

De overwinning in het 1m10 was voor Bryan Defresne. Hij rekende op Doina om in 37,41 seconden foutloos rond te rijden. Yana Jansegers en Fyra namen de tweede plaats mee naar huis. Voor hen was er een foutloze ronde in 39,13 seconden. Dirk Opsommer en Jovial Jacoline vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 39,62 seconden. 

Yana Jansegers (Djena Tops) Anjolie Vanhecke (Melodie du Centaure) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

In het 1m00 bestond de top drie uit Jessica De Knop (Soria de Lasserie), Amber Van Mulders (Dalwini Delandricourt) en Jessica De Knop (Oki Doki van de Kat).

Klik hier voor alle resultaten