Bart Jay Junior Vandecasteele en Enterprise Jt Z (v. Eldorado vd Zeshoek TN) volgden op de tweede plaats. Zij konden eveneens een foutloze ronde springen in 47,74 seconden. Sappin nam naast de eerste ook de derde plaats mee naar huis. Dit keer zadelde hij Ortega di Fer (v. Jenson van't Meulenhof) om in 47,83 seconden een foutloze ronde te springen. 

Maxim Godecharle (Lord Clin Z) en Jan Claeys (Viper vd Karmenhoek Z) vervolledigden de top vijf.

1m20

In het 1m20 zorgde Rania Dindane voor de beste Belgische prestatie. Zij reed Move It van de Eekhoek (v. I'm Special de Muze) foutloos rond in 32,52 seconden en was hiermee ruim de snelste. Kristof Moureau en Bariton Z volgden op de tweede plaats. Voor hen was er een nulronde in 35,02 seconden. Renaud Burgelman en Indra vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 36,22 seconden. 

Cedric Vanleerberghe (Helkana van Beek) en Koen de Waele (Balouchin KDW Z) eindigden op plaatsen vier en vijf.

1m15

Anouk Steyaert kroonde zich dan weer tot winnares in het 1m15. Zij reed Japrisco van de Backershoeve (v. Contact vd Heffinck) foutloos rond in 23,69 seconden. Dominique Polet en Famus de Colut Z volgden op de tweede plaats. Ook voor hen was er een foutloze ronde in 28,83 seconden. Robbe Schelfaut en Ungaro waren goed voor een derde plaats na een nulronde in 24,35 seconden. 

Voor Paul De Stoop (Robin De Fagnet) en Daphne Steenssens (Etna E) was er een vierde en een vijfde plaats. 

1m10

In het 1m10 was Renaud Burgelman de beste. Hij kon in het zadel van Indra een foutloze ronde springen in 30,77 seconden. Lotte Bauwens en Dorrado van de Mispelaere eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden in 31,15 seconden. Alexia Bracke en Livius Z vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 31,63 seconden. 

Myrthe Malfliet (Balouvi Z) en Femke de Graaf (Davinci HC Z) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten