Laurent Nuyens en Paul Scheirs zegevieren in 1.25m hoofdnummer van Westerlo

Laurent Nuyens en Paul Scheirs zegevieren in 1.25m hoofdnummer van Westerlo

Heel wat regionale ruiters trokken afgelopen weekend naar Stal Cavaro in Westerlo om er deel te nemen aan de K.VOR jumping. In het 1.25m hoofdnummer van zaterdag konden de snelheidsduivels in deze proef rechtstreeks op tijd het beste van zichzelf geven. Tenslotte was het Laurent Nuyens die de snelste bleek te zijn en dus het goud in ontvangst mocht nemen op zaterdag. Ook op zondag werd er in de 1.25m rubriek gestreden voor de overwinning in een aparte barrage en daar was het Paul Scheirs die ereronde tenslotte mocht leiden. 


Laurent Nuyens onklopbaar in 1.25m rubriek van zaterdag 

Laurent Nuyens kon rekenen op Check Out (v. Tangelo Van De Zuuthoeve) om in een tijd van 59,18 seconden over de meet te rijden en de concurrentie achter zich te laten. Jan Caers reed in het zadel van Jada (v. Echo Van Het Neerenbosch) in 62,64 seconden naar het zilver. Jeroen Schepers en Kingston End (v. Zirocco Blue VDL) eindigden derde met een tijd van 68,03 seconden. 

Veronique Vanhees (Carsto Wi Ro Z) werd vierde. Jan Caers (Zidan Blue Z) was naast zijn tweede plaats ook op de vijfde plek terug te vinden.  

Paul Scheirs bovenaan in 1.25m rubriek van zondag 

In de 1.25m rubriek op zondag kregen de ruiters een parcours met een aparte barrage voorgeschoteld. Paul Scheirs kon er rekenen op Haridol S.P. (v. Concorde) om in 43,31 seconden naar de overwinning te rijden. Jan Caers was ook op zondag in goede vorm en reed in het zadel van Coming Home Z (v. Calvaro Z) naar het zilver in 43,80 seconden. Lennert Francken vervolledigde de top drie met Dark Moon Z (v. Darius) in een tijd van 46,97 seconden. 

Bram Blockx (Percy van den Bisschop) en Wilke Willems (Skip) eindigden vierde en vijfde. 

Klasse 5 winnaars schitterden ook op het podium afgelopen weekend 

In de 1.15m proef op zaterdag verzekerde Veronique Vanhees met Gloria Emelwerth (v. Kojak) een eerste plaats. Jan Caers bleef scoren en snelde met Zidan Blue Z (v. Zirocco Bleu VDL) naar de tweede plek. Joeri Lens vulde met Mezzaluna Van Het Hof Van Linden (v. Ugano Sitte) de top drie aan. 

Op zondag zegevierde Jeroen Schepers met Indigo van de Bosbeek (v. Quasimodo vd molendreef) in de 1.15m rubriek. Paul Scheirs verzekerde het zilver met Midnight Sugar (v. Vido D'Arsouilles). Ook op drie was Paul Scheirs opnieuw terug te vinden met onder het zadel Quinto Star S.P. (v. Cumthago C). 

Klik hier voor de resultaten.