In het zadel van Joberlina vd la Rosteehoeve (v. Berlin) snelde Femke De Graaf in een tijd van 40,73 seconden naar de eerste plaats in deze GP. Kris Van Bunder zat haar op de hielen met Napoli van 't Zoggehof (v. Dakar VDL) maar was net niet snel genoeg. Met een tijdsverschil van 1,03 finishte hij in 41,03 seconden. Het duo eindigde uiteindelijk op de tweede plaats. De top drie werd aangevuld door Jonas Saey die met New Daily van het Driepuntland (v. Thunder vd Zuuthoeve) in 43,83 seconden over de meet reed. 

Joachim Buyck (Nic Nac Van't Schaaphof Z) eindigde vierde en verwees hiermee Ayco Bauwens (Lemmy MS Z) naar de vijfde plaats. 

Aline Braet zegeviert in 1.20m hoofdnummer op zondag

Op zondag werd het weekend besloten met een 1.20m hoge hoofdrubriek. Daar was het Aline Braet die met Memento van de Leeuwkant (v. Charlekijn van T&L) naar de overwinning snelde. Lennart Van Vlaenderen en Ecarla T (v. Numero Uno) werden tweede. Het brons was voor Chloë De Roo en Muis Van't Sparrenhuid (v. Elvis Ter Putte). 

Daphne Steenssens en Fran Malfliet schitteren in 1.15m en 1.10m 

Tot slot sprong Daphne Steenssens met Etna E (v. Bon Ami B) naar de eerste plaats in de 1.15m proef op zaterdag. Femke De Graaf zette haar zegereeks verder en verzekerde hier met Kesha Z (v. Kannan) een tweede plek en met Elegance EDT Z (v. Elvis Ter Putte) een derde plaats. 

Fran Malfliet eindigde met Maxima Van 'T Stelenshof bovenaan in de 1.10m proef. Sam Van Steelandt en Pebbles Van 'T Hammelhof (v. I'm Special De Muze) werd tweede. Magali Otto en Kasper van 't Heideveld (v. Nabab de Reve) vulden de top drie aan. 

Klik hier voor de resultaten. 

Foto: Femke De Graaf