Julien Macedoine leidt Belgische uitslagen bij Youngsters Lummen

Julien Macedoine leidt Belgische uitslagen bij Youngsters Lummen

De zevenjarige paarden mochten de graspiste van Lummen inwijden. Een Belgisch gekleurde top tien had Julien Macedoine helemaal bovenaan met Qugana

De zevenjarige dochter van Emerald was over twee fasen de beste onder Macedoine, die haar in 30,65 seconden over de finish van de tweede fase reed. Melanie Gelin was slechts 31 honderdsten trager met Elvis Uno Vhr Z (v. Elvis ter Putte) en werd tweede. Ludo Philippaerts was ook opnieuw van de partij en had Quido vh Dingenshof (v. Marius Claudius) onder het zadel om derde te worden. 

Net geen seconde later kwam Yentl Desmare over de finish met Latricia (v. Cohinoor VDL) en nam zo de vierde plaats. Op vijf volgde de Amerikaan Michael Hughes. Hij zette zich tussen alle thuiscombinaties met de BWP ruin Qwantreau (v. Taran de La Pomme). Philippaerts en Gelin konden beide nog een tweede paard in die top tien plaatsen. Voor Philippaerts was dat Qnokke de Muze (v. Mosito van het Hellehof) waarmee hij nog eens zesde werde, Gelin reed Freeman Heureka Z (v. For Pleasure) nog eens naar acht.

Volledige uitslag