Het duo werd in deze rubriek opgevolgd door Cian McMunn met de 10-jarige Oberon van 't Lohof (Eldorado vd Zeshoek). Op de derde plaats strandde Carlotta Merschformann en haar 10-jarige OS-merrie, Corella 12 (Colestus).

Voor eigen publiek volgde West-Vlaming, Jules Denutte met Geert Baertsoen's gefokte, Geisha de la Pomme VDL (Good Boy). Het duo was nipt sneller dan Oost-Vlaamse, Estée Bomeré en haar eigen gefokte, Chiquita Van't Ameldonk Z (Cicero Z van Paemel).

Mathieu Bourdeaud'hui scoort in 1.45m YR rubriek

In de 1.45m Young Rider rubriek liet Mathieu Boureaud'hui zich opvallen. De Krismar Horsetrucks-ruiter sprong met sBs-hengst, Hortaxe du Seigneur (Curby du Seigneur) foutloos naar de tweede plaats. Proefwinst was er voor Natalia Sydow met de 8-jarige ruin, Nico Gold (Number One 28). Op de derde plaats volgde Sandra Roarsen Haugen en haar 9-jarige Kwickley For Ever (Ephebe For Ever).

Voor eigen publiek strandde Vic de Plecker net buiten de top drie. In het zadel van d'Amour JMG Z (Dieu-Merci van T&L) sprong de Belg op vrijdag op het 1.35m podium. Vandaag strandde het paar als traagst foutloze vierde.

Uitslag 1.40m

Uitslag 1.45m