In deze 1.35m CSI2* rubriek bleed het duo net geen drie seconden voor op landgenoot Jens Vandenberk met Zangersheide-ruin, Quitero Z (Quickly de Kreisker). Samen met Rudy Bogaerts' gefokte ruin verwees de Limburger, Stijn Testers naar de derde trede van het podium.

Testers vervolledigde de top drie in het zadel van de negenjarige Dallas VDL-merrie, Kyvana. Het duo bleef daarbij nipt voor op landgenote, Hilde Veenstra met KWPN-merrie, Infinity (Eldorado vd Zeshoek). Eerder schreef Veenstra al de 1.30m rubriek op naam.

Voor eigen publiek volgde een trio Belgen in de top acht. Chanel de Baets sprong met Cybelle Z (Cicero Z van Paemel) naar de zesde plaats. Het duo werd opgevolgd door Amber Frederick met Jonatina van de Kapel (Obus Delcour Wisbecq) en Peppa Fievez met JAck DAniels (Andiamo).

Guy Janssens en Oradiene scoren in Youngster finale

In de finale voor vijfjarigen diende Guy Janssens de Duitse Jona Jolie Schwamborn met Ciaconthaga (Diaron) voor zich te dulden. Schwamborn won met ruim één seconde verschil van Guy Janssens en zijn KWPN-merrie Oradiene (Kardinaal HX). Op de derde plaats volgde Rania Dindane met N'Oubliez Jamais vh Zand Z (Nixon vh Meulenhof).

Alle uitslagen