Wilm Vermeir en Gudrun Patteet knallen naar het podium van Grote Prijs Lier

Wilm Vermeir en Gudrun Patteet knallen naar het podium van Grote Prijs Lier

De Belgische combinaties vochten hard in de Grote Prijs van Lier maar de overwinning moest toch uit handen gegeven worden. Wilm Vermeir en Gudrun Patteet domineerden het podium!

In een barrage met twaalf zagen we vijf Belgen aan de start. Voor Gudrun Patteet was er met Sea Coast Chica V.V. Z (v. Comme il Faut) een foutloze ronde in een snelle tijd van 37,38 seconden. Zij moest Wilm Vermeir voor haar dulden, die in het zadel van Joyride S (v. Toulon) naar een chrono van 36,05 reed. Een enkele combinatie kon nog beter doen en reed in 34,44 seconden over de finish. De Mexicaan Eugenio Garza Perez bleef van al het hout af met Chalouries PS (v. Chacco-Blue) en schreef de Grote Prijs op naam. 

Virginie Thonon had Dayton Sitte (v. Ogano Sitte) gezadeld en kon ook met een nulresultaat eindigen op de zevende plaats. Voor Marine Scauflaire en Cuba Libre de Nevada Z (v. Charlekijn van T&L) bleven ook alle balken in de lepels liggen en was er de negende plaats. Kim Thiry mocht op zijn beurt de lijst van finalisten afsluiten in het zadel van Chayne Z (v. Clarissimo Z). 

Volledige uitslag