Vincent Bourguignon scoort in Wuustwezel

Vincent Bourguignon scoort in Wuustwezel

Bij JVH Horses in Wuustwezel wordt deze week een nationale Gold League  afgewerkt. Op zaterdag wist Vincent Bourguignon de 1.40m hoofdrubriek op naam te schrijven. Samen met de 7-jarige BWP-merrie Notre Dame de Bourguignon (Vigo d'Arsouilles) bleef de ruiter als enige foutloos onder de 29 seconden.

Op minder dan een seconde volgde Steve Auwers met Extreme M (Vaillant) voor Martina Riesel met Happ Zenzi GR (Zirocco Blue VDL). Bourguignon strandde met Fellow van t Moerven (Zirocco Blue VDL) ook op de vierde plek terwijl Frederik De Donder de top vijf afwerkte met Bijoux Z (Balougran Z).

Eerder won Jan Mertens met Il Bandito van de Dreef (Balou du Rouet) de 1.30m rubriek.Op één seconde volgde Neal Vanderwegen met Maserati JH Z (Marius Claudius). Het podium werd afgewerkt door Kirsten Rombouts met Vasilios (Versace vd Ruitershoeve).

De eerste proef kwam op naam van Martina Riesel met Ice Cream. Sacha Marissen (Hercule S, v. Eldorado vd Zeshoek) en Sandra Willockx (Kandinska De Barisy, v. Vivaldi Du Seigneur) volgden op de tweede en derde plaats.

Uitslagen