Thiry José wint Grote Prijs Azelhof

Thiry José wint Grote Prijs Azelhof

Op de eerste dag van de Gold League in Lier sprong Thiry José naar de hoofdwinst. De springruiter zette de kers op de taart op zondag nadat hij de 1.45m Grote Prijs op zijn naam schreef.

Niet minder dan 17 combinaties kwalificeerden zich voor de herkansing. Samen met de negenjarige Numero Uno-zoon, Fire hield Thiry José als enige de chrono onder de 41 seconden. Met ongeveer een seconde verschil volgde Dries Dekkers op de tweede plek met onder het zadel Hippos van de Rostal (D'Ukase).

Gautier Mercenier vervolledigde het podium met zijn 15-jarige Querlybet Hero-zoon, Upper Class Hero. Het paar werd opgevolgd door Steve Lefevre met Theoreme du Desir. Charlotte Philippe vervolledigde de top vijf op de rug van Cacharel de Amoranda Z.

In de 1.35m rubriek hield Aurelia Guisson de concurrentie achter zich. Samen met Berlini From Second Life Z (Berlin) bleef de amazone ruim drie seconden voor op Jurgen Aernouts met Floor. Dirk Demeersman vervolledigde het podium in het zadel van Luigi.

De eerste overwinning op zondag kwam op naam van Chloe Van de Walle. Samen met Flugano Vd Krekebeke (Cassino Z) bleef de amazone Nicolas Dehertoghe met Here I Am Vh Grootveldhof voor. Daisy Polspoel vervolledigde de top drie met Chaconne.

Alle resultaten