Ruben Van Dyck wint het hoofdnummer bij JV Horses

Ruben Van Dyck wint het hoofdnummer bij JV Horses

Zaterdagnamiddag in het zonnige Wuustwezel bij JV Horses wist Ruben Van Dyck het hoofdnummer te winnen. Hij wist met zijn 7 jarige BWP Merrie Quista vd Rollebeek (Vigo d Arsouilles x Castelino van de Helle) twee foutloze omlopen neer te zetten in de snelste tijd. 

Op de tweede plaats zagen we Thomas Van Minnebruggen met zijn 13 jarige BWP ruin (Vigo d Arsouilles x Darco) ook zij bleven twee omlopen foutloos. De derde plaats was weggelegd voor Laure Smans met haar 10 jarige Zangersheide ruin Dakento Z (Dakar VDL x Pythagoras Z) door ook 2 foutloze omlopen te springen. De top vijf werd besloten door Sven Van Dijck en Haya van de Blokvenhoeve Z (Hampshire VDL). 

Shirley Maes zette zich in de 1.15m rubriek zowel bovenaan als nog een tweede keer in de top vijf. In het zadel van Guantanamo van de Steenbeek (Flamenco desemilly) klokte de amazone de snelste tijd af terwijl ze met Kwandor (Nabab de Reve) vijfde werd. Caroline Van Rossum stuurde de 6-jarige Aramintha Flo T Z (Aganix du Seigneur Z) naar twee voor Kelly Dejongh en de eveneens zesjarige Cherry JVH Z (Cigaret JVH Z).


Op zondag won Michiel Meskens de hoofdrubriek door dubbel foutloos te eindigen op Novelle van de Plataan (Nabab de Reve). Laurent Nuyens bracht de 7-jarige Lucky van de Neerheide Z (Le Blue Diamond van 't Ruytershof) naar de tweede plaats en bleef voor op Ronald Krijnen en zijn 7-jarige Qarmilla van het Geeneinde (Karmel van de Watering).

Resultaten


Bron: Persbericht