Onder het zadel van van Beek zagen we Armicornit H, een zevenjarige hengst van Armitage 2. Op de 71 aanwezige combinaties mochten zij als een van de 29 aan de start komen in de barrage. Na een schitterende ronde eindigden ze op drie. Jules Denutte volgde op de voet en zorgde op Geisha de La Pomme Cdl (v. Good Boy), een zevenjarige Zangersheide merrie, voor een vijfde plaats. Vader Hendrik zagen we ook aan het werk in de barrage maar hij kreeg met Gaviotta Pommex Cdl (v. Gangster de Longchamps) een springfout aangerekend wat hem op veertien liet stranden. 

De winst was voor Elizabeth Baker. De Britse had met Motief (v. Golden Dream) de beste zesjarige bij zich. De Deen Mathias Nørheden Johansen volgde op twee met de beste zevenjarige, Messtharga PS (v. Messenger). 

Uitslag

De andere telg van de familie Denutte zorgde voor een Belgische overwinning in de 1* rubriek. Hij stuurde de negenjarige Irome (v. Kannan) feilloos over de 1.20m hoge hindernissen naar één. Net buiten het podium volgde nog Bernard Meerlaen met een vierde plaats voor Eolita S (v. Vegas VDL).