Paris Vandousselaere en Pacificus maat te sterk in Torhout

Paris Vandousselaere en Pacificus maat te sterk in Torhout

De New Flandria Ranch stelde afgelopen weekend weer twee dagen zijn pistes open voor de springruiters. De hoofdrubriek stond op zaterdagavond gepland, waar Paris Vandousselaere in het zadel van Pacificus de concurrentie het nakijken gaf. 

Zes combinaties streden in het 1.30m hoge parcours voor de overwinning. Enkel Vandousselaere werkte de barrage zonder fouten af en finishte met een tijd van 34,68s helemaal bovenaan. Tom Camerlynck en Gaudi kwamen met 42,97s op twee gevolgd door Oscar Van Den Berghe met Plus Belle T&L op drie en een tijd van 36,95s. Hendrik Denutte werd met Eolita vierde voor Patrick Verlet met zowel First en Mobe. 

Nicolas Lambrecht schreef met Just Energie de 1.20m rubriek op naam. Met net geen seconde voorsprong hielden zij Zoë Devriendt en Et Voila van de Ringhoeve Z achter zich. Sander Logghe vervolledigde het podium met Miss. 

Jules Tanghe stuurde Happy van de Lindehoeve naar één over 1.10m. Logghe kwam hier op twee met Caslila Z. De top drie werd afgewerkt door Isabelle Storme en Mien vd Bisschop. 

Resultaten


Op zondag was het Emma Gilgemyn die de avond besloot met winst voor Happy Lady. Renée Goethals werd op twee genoteerd met Glamira. Vica Dewaele en Qaliska van de Peereboom werden derde. 

Bij de pony's stuurde Margot Debussche haar Vasco Optimus foutloos het 1.10m hoge parcours rond en won. Laurence Declercq besloot op Harmonie Du Levant met de tweede plaats. Emile Beke werd zowel derde op Incitatus. 

Resultaten