Slechts twee duo's noteerden een foutloze barrage. De Plecker en de Zangersheide-merrie, uit de fokkerij van Eric Bongaerts bleven ruim drie seconden voor op Anouk De Proft en Monaco du Chablis (Norton d'Eole). Met één tijdsfout vervolledigde Wilm Vermeir de top drie in het zadel van IQ Van het Steentje (Toulon).

Vermeir schreef ook de vijfde plaats op naam met de 9-jarige Dirina (Dicasi O.H). Op de vierde plaats volgde Laurence Pieters met Bams Girl Z (Bamako de Muze).

Op zaterdag won Philippe Vanderhasselt, eerder de 1.30m rubriek. Vanderhasselt won van zichzelf met de 13-jarige KWPN-merrie, Fenne (Namelus R, fokker: G.M.J. Voeten). De Vlaams-Brabantse springruiter volgde zichzelf op in het zadel van BWP-ruin, Pikachu Vitseroel (Presley Boy). De top drie werd afgewerkt door Bert Panneels en Ogina vd Bisschop  (Vigo d'ARsouiles).

De 1.20m proef kwam op naam van Noah Tondeur en de 15-jarige Aagje de Bioagrico (Corland, fokker: Johan Agneessens). Samen met de Thierry Goffinet's voormalige merrie verwees de amazone Anouk de Proft met Q Bee Van het Dielshof (Quidam de Revel) naar de tweede plek. De top drie werd afgewerkt door Jean-Christophe de Grande en de zesjarige Alaska van 't Leeuwerikenhof Z (Aimar van het Polderhof).

De Grande en de Zangrsheide-merrie uit de fokkerij van Freddy Demuynck plaatsten zich ook derde in de 1.10m proef. In deze rubriek won Luna De Swaef met de 13-jarige Koranja (Escuro) voor Dubrulle Alaric en Kookai de Bellignies (Diamant de Bellignies).

Alle uitslagen