Maverick Van Lent op één bij Stal Mivaro

Maverick Van Lent op één bij Stal Mivaro
De HGVBB kwam ook maandag samen, waar Stal Mivaro het toneel vormde voor de ruiters. In de hoofdrubriek ging Maverick Van Lent op kop van de uitslag. 

De 1.25m hoge hoofdrubriek lokte 24 combinaties naar de start, de helft van hen mocht terugkomen in de barrage. Maverick Van Lent kon rekenen op Bottega Van t Steenshof Z (v. Balou du Rouet) om de snelste, foutloze omloop neer te zetten en won in een tijd van 35,52 seconden. Thomas Leemans stuurde zijn Lou van O.l.v. Hove (v. Quinn vd Heffinck) in 36,01 seconden over de finish en werd tweede. Daarnaast zadelde hij ook Petrouska Dm Z (v. Peppermill) waar hij nog eens vierde mee werd. Met twaalf honderdsten meer op de klok besloot Celine Sillis op drie met Kobra Db (v. Echo van T Spieveld). Op vijf zagen we Stefan De Pauw met Vegas van Kojakhoeve (v. Vigo d'Arsouilles) voor Pia De Neys die als laatste een graantje meepikte met Pelee van de Meyl (v. Chatman).

Mathias Goovaerts sloot de dag af met winst in het zadel van Q El Torrea Van Essene (v. El Torreo de Muze). Op twee volgde Wout Dejaeghere met Hilton Lady. Het podium was compleet met Seppe Persoons en Nanda van Den Dael (v. For Passion D'Ive Z) op drie. Binnen de top vijf kwam Femke Verschueren op de vierde plaats te staan met Naomi Hof ter Bruggen (v. Dakar VDL) en bleef voor op Fleur Goorden met Babyspice (v. Big Star Jr K Z). 

Alle resultaten