Op zaterdag stond al meteen het hoofdnummer gepland, de Krismar Grote Prijs. Over 1.25m kwamen 63 combinaties aan de start, slechts achttien van hen konden zonder fouten afronden. Maxine Gaelens liet alle concurrentie in het zand bijten en stormde op Noblesse Royale (v. Kannan) naar de overwinning. Het duo had net geen halve seconde voorsprong op Rik Geirnaert die voor deze rubriek Nabor van 't Zwarte Gat (v. Elvis ter Putte) had gezadeld. Axel Vandoorne mocht plaatsnemen op het derde schavot na zijn ronde op Amoux de Spalbec Z (v. Aganix du Seigneur Z). Net buiten het podium stond Brent De Schrijver op vier met Queen B Prinseveld DSC (v. Rock N Roll Semilly). Equteam amazone Jolien Demeyer stuurde Chablis J (v. Flamenco Desemilly) naar de vijfde plaats. 

De 1.15m rubriek by Result Equine werd gewonnen door Thibault Behaegel, in het zadel van Gino van de Vrunte (v. Jokinal de Bornival). De top drie finishte allen heel dicht bij elkaar, met uiteindelijk een tweede plaats voor Aline Sercu op La Belle van Sombeke (v. Houston). Julie Devloo nam de derde plaats voor haar rekening met Kaylinn K (v. Connect). Jolien Demeyer liet haar ook in deze rubriek opmerken met twee paarden in de top tien. Haar zelfgefokte Poppy van t Landouwehof (v. Kannan) bezorgde haar de zesde plaats, haar andere fokproduct Qrazy van t Landouwehof (v. Kannan) kwam op acht. 

Krismar Talent Tour

Bij de zesjarige paarden domineerde Jonas Vanhollebeke het podium. Op Real Pleasure Stal DHC (v. For Pleasure) was hij de ongenaakbare winnaar terwijl hij in het zadel van Ratatouille Stal DHC (v. Thunder van de Zuuthoeve) zichzelf nog eens opvolgde op de tweede plaats. Leslie Goethals reed Lone Epona-B (v. Heavy Metal) naar drie. Op vier volgde Megan Perquy in het zadel van Rosie van het Wilderhof, voor Marc De Brabandere en Heros vd Lindehoeve Z (v. Heron v/h Bakkershof).

Zondag - Pro Tour

De 1.20m hoofdrubriek werd gewonnen door Liesbeth Hanssens. In het zadel van Kasatchok van de Solheide (v. Stakkato) reed ze met maar liefst vier seconden voorsprong naar één. Elise Baert nam de tweede plaats voor haar rekening met Nazzaro vd Vijverhoeve (v. Bisquet Balou vd Mispelaere) terwijl David Tanghe de top drie besloot op Obladi ten Doorn (v. Royal Earl du Chabus). De top vijf werd aangevuld met de jonge ruiter Jérôme Denutte op de rug van Halinka (v. Cabrio van de Heffinck) op vier en Louis Strubbe met zijn Contiga (v. Lupicor) op vijf. 

Over 1.10m hield Tom Verduyn Margaux Bert op afstand. Met Qimagine van de Hemel (v. Imagine van de Hermitage) was Verduyn tachtig honderdsten sneller dan Bert die haar Qui-Vive van de Nachtegale (v. Kafka vd Heffinck) gezadeld had. Ruim twee seconden later volgde Guillaume Van de Voorde op het brons met Urfa du Poncel (v. Mylord Carthago). Voor Julie Van Hollebeke en Vayard De La Cense (v. Mylord Carthago) was het slechts hun tweede wedstrijd samen maar het duo besloot knap op zeven. 

Maandag - Fun Tour

In de Fun Tour mocht Luna Pintelon de ereronde leiden van de 1.10m proef, op de rug van Ichi van T Ameldonk Z (v. I'm Special de Muze). Flore De Schepper reed met Nessa van den D Jobbelare (v. Breemeersen Crescendo) naar de tweede plaats. Megan Perquy nam gretig plaats vier en vijf voor haar rekening met respectievelijk Rosie van het Wilderhof en Fly Claire Fontaine (v. Nervoso). Stijn Colman vervolledigde de top vijf met Laluna van t Zaveleinde (v. Stakkato). 

Bij de 1.10m rubriek voor pony's zette Renée Vanhullebus haar Rebel Diamond op één. Margot Debussche sprong op Vasco Optimus (v. Goliath van de Groeneweg) naar de tweede plaats, Laurence Declercq sloot met Harmonie du Levant (v. Uhland D'Aven) de top drie af. Manon Vinckier was de laatste die in de prijzen viel in het zadel van Nero van het Pleintje (v. Ten Ankers Jerolianca). 

Over 1m hoogte was het Zita De Wilde die naar de overwinning snelde met L Eros van het Eikerhof (v. Lamento III). De spannende strijd tussen haar en Jitske Vantieghem leverde een tweede plaats op voor die tweede met Spotty. De derde plaats was voor Caitlin Compernolle met Mayday van de Goorhoeve. Op vier stond Manon Vinkcier met Nero van het Pleintje voor Léonie Buyck en Dart. Margot Debussche sloot de prijzenlijst af met Vasco Optimus. 

Alle resultaten