Marthe Heudens en Newton van 't Zorgvliet geven concurrentie het nakijken op Deense bodem

Marthe Heudens en Newton van 't Zorgvliet geven concurrentie het nakijken op Deense bodem

Wauw! Marthe Heudens drukt gretig haar stempel in de rubrieken van Aalborg. De amazone sprong eerder al tweemaal naar het podium  en grijpt haar tweede winst van de dag! 

Nadat ze vanmorgen al de Small Tour op naam zette, voegt de Belgische amazone nu ook de Big Tour toe aan haar palmares! Met de teugels van Newton van 't Zorgvliet (v. Thunder van de Zuuthoeve) in handen kwam Heudens ongeveer halverwege de rubriek als 34e aan de start. De tienjarige hengst was onder Heudens bijna twee seconden sneller dan zijn concurrentie! Niemand kon hen nog voorbij steken en de Brabançonne weerklonk in Denemarken! 

Heudens en de BWP hengst lieten twee Deense combinaties achter zich. Renee Ulvsbjerg nam de tweede plaats in met Celeste Balslev (v. Conthargos). Met het luttele verschil van drie honderdsten strandde landgenoot Kasper H. Hansen op drie in het zadel van Zero K (v. Kannan). De vierde plaats was voor de Nederlander Mark Martens met Iwan (v. Glasgow vh Merelsnest) gevolgd door Emma Emanuelsson en Stakantura (v. Stakkatol) op vijf. 


Volledige uitslag