Lauranne Spits regeert Silver League in Hasselt

Lauranne Spits regeert Silver League in Hasselt

Nadat Dirk Demeersman op zaterdag de Gold League op naam schreef, won Lauranne Spits op zondag de hoogste rubriek van de Silver League. Bij het Woutershof sprong Spits met Javanna Van de Torredreef naar de winst in de 1.35m rubriek.

Spits en haar 14-jarige BWP-dochter van Wandor Van de Mispelaere wonnen met een nipte voorsprong op LRV kampioen, Ruben Houben en zijn eigen gefokte, Quick Diamant HR (Diamant de Semilly). Bert Panneels vervolledigde de top drie in het zadel van Ogina vd Bisschop (Vigo d'Arsouilles).

Net buiten het podium volgde Ines Van den bosch met de 13-jarige Vedette (Guidam's Willow) terwijl Lars Demeersman de top vijf afwerkte met Lambick Van de Vlindervallei (Elvis ter Putte).

In de 1.25m rubriek hield organisator, Seppe Wouters de concurrentie achter zich. Op de rug van Flashdance Asborne Z (Fantomas de Muze) verwees Wouters, Bert Panneels met Nocodemus van het Blondveld (Vagabond de la Pomme) naar de tweede plaats. Plek drie kwam op naam van Coralie Van Westleven Z (Chellsini Z).

Thomas Mertens won de 1.20m rubriek met Runner Van Het Eelshof (Dallas VDL), terwijl Laurent Nuyens de 1.10m proef op naam schreef met Las Vegas Dwerse Hagen (Va-Vite).

Volledige uitslag