Julie Roussel laat de concurrentie achter zich bij New Flandria Ranch

Julie Roussel laat de concurrentie achter zich bij New Flandria Ranch

In Torhout zette de New Flandria Ranch afgelopen weekend de deuren twee dagen open voor de regionale ruiters. De hoofdrubriek op zaterdag werd gewonnen door Julie Roussel. 

De 1.25m rubriek had 20 combinaties aan de start. Roussel zadelde Jolly en stevende met 2,5s voorsprong af op de overwinning. Sander Logghe en Petit Fille namen de tweede plaats voor hun rekening voor Thibo Deketelaere met Qubano. Op vier zagen we Cedric Desimpel met Carte d'Or Z voor Philippe Vandoorne en Kaiser Clinton Pia. 

Jonah Becu zette zich op één in de 1.15m rubriek en rekende daarvoor op Rigolade van Hof Ter Boone. Auri Callewaert en Juvani du Val Fleuri Z klasseerden zich op twee. De top drie werd afgerond door Sander Logghe en Nefertete.

Resultaten


Op zondag sprong Vica Dewaele naar de winst in de 1.10m rubriek met Qaliska van de Peereboom. Ook zij won met ongeveer 2,5 seconden voorsprong op Emma Gilgemyn en Happy Lady. De derde plaats was voor Djythana Willems met Orlando d'Aubry. 

De ponyruiters werden uitgedaagd in een 1.10m hoog parcours. Laurence Declercq en Harmonie du Levant werkten als enige dubbel foutloos af en wonnen de proef. Margot Debussche nam zowel plaats twee en drie voor zich met respectievelijk Vasco Optimus en Murphy's Law. Vier was voor Jitske Vantieghem en Coolfin King of Hearts gevolgd door Léonie Quataert en Dingo.

Estelle Pieters leidde de ereronde van de 1m rubriek in het zadel van Le Prince. Debussche werd hier al eens tweede op Drummer King. Owen De Rous besloot het podium met Nero. 

Resultaten