Op de indoor van het Gewest Essen - Kalmthout was het Rob Van Dijck die de hoofdrubriek op naam schreef. Er was geen barrage in de klasse Zwaar nodig om te weten dat de ruiter van Wuustwezel de beste was op Cadanz van 't Zorgvliet (For Pleasure). Dirk Vinckx (Kalmthout Achterbroek) werd in het zadel van Omilia (Kannan) tweede. 

De klasse Midden had een spannende barrage met zes deelnemers. Vincent Willemsen hield met Ronaldo van 't Vennehof (Triomphe de Muze) de overwinning in eigen huis. Het zilver bleef ook in Kalmthout Achterbroek en was voor Seppe Van Opdorp met Rebelle van de Foxemaat (Lionel van Equinta). De top drie werd afgewerkt door Nele Vermeiren en Origi van Sterbos (I'm Special de Muze). Evelyne Franken won de klasse Licht op Silke van de Noordheuvel (Le Blue Diamond van 't Ruytershof). De amazone uit Wuustwezel werd ook derde op Tinka van de Noordheuvel (Poker de Mariposa). 

Resultaten


Koen Snoeijs zegeviert bij Indoor Gewest Brecht - Hoogstraten

Een tweede foutloze omloop zorgde ervoor dat Koen Snoeijs (Minderhout) op één kwam te staan met Zidane. Jeroen Geerts (Sint Lenaarts) achtervolgde op twee met Quintoucha VD (Casillas van de Helle). Op drie kwam Michiel Meskens uit dezelfde vereniging met Novelle van de Plataan (Nabab de Reve). 

Na de tweede omloop van de klasse Midden stond Kaat Brosens (Rijkevorsel) met Cartina Z (Carosso VDL) helemaal bovenaan. De tweede plaats was voor Jan Stoffelen (Sint Lenaarts) met Ravaline van het Groeshof (Mistral Optimus) voor Jurgen Aernouts (Wortel) en Athos van de Bemsheide Z (Apple Juice). Loes Leenaerts (Minderhout) bracht Rena van de Tolberg (Le Blue Diamond van 't Ruytershof) naar één in de klasse Licht.

Resultaten


Nik Vervecken gaat winnen in Kasterlee

Nik Vervecken sprong naar de winst in de klasse Zwaar van Kasterlee. Daarvoor had de ruiter van LRV Arendonk Obelien van de Opstal (Bisquet Balou vd Mispelaere) onder het zadel. Het duo werkte als enige het 1.30m hoge parcours foutloos af. Voor Martijn Tormans (Schoonbroek) was er de tweede plaats met Rioja van den Berg (Magnum van 't Heike) voor Filip Laenen (Geel Larum) en Pascha (Balpar de Trebox Z). 

Roos Notelé (Geel Ten Aard) stond met Kantana (Warkant van 't Gestelhof) op één na de tweede omloop van de klasse Midden. De LRV Schoonbroek haalde zowel het zilver als het brons binnen met op twee Martijn Tormans met Syrah van den Berg (Diamant de Semilly) en op drie Geert Dierken met Roxy van de Paardenhoeven (Le Blue Diamond van 't Ruytershof). Bart Hermans van LRV Kasterlee behaalde de overwinning op Silvana van 't Lusthof (Kaiser van het Lambroeck) in de klasse Licht

Resultaten


Lukas Hellemans op één bij Gewest Mechelen - Kontich

Met z'n drietjes kwamen ze aan de start in de klasse Zwaar. Lukas Hellemans (Kontich) stuurde Kadet - P (Londontimes) naar de winst. Frederik Verschueren (Leest) bracht Ona vd Withoeve (Cantario) naar de tweede plaats. Lennert Smets (Puurs) rondde af op drie met Lorre van 't Laurenshof (Epleaser van 't Heike). 

In de klasse Midden zagen we Lotte Hens (Kontich) op één met Kadiz vd Haterbeek Z (Kannan). Domien De Swert (Sint Katelijne Waver) kwam met Raccoon van 't Boschveld (Comme il Faut) op twee voor Mario Caluwe (Puurs) en Noxx (Falco). Frederik Verschueren (Leest) was de overduidelijke winnaar in de klasse Licht met Glory Days vd Withoeve Z. 

Resultaten




Andere resultaten zijn (nog) niet bijgewerkt door LRV en worden later nog bijgevoegd.