Jan Claeys wint Krismar Wedstrijdkast

Jan Claeys wint Krismar Wedstrijdkast

Op de opening van het indoorseizoen in Aalter kwamen vijftien combinaties aan de start in de 1.30m Grote Prijs. Het was lokale springruiter, Jan Claeys die met zijn witte Massimo Dutti de eindwinst greep.

Samen met de Berlin-nazaat sprong Claeys naar de eindwinst in 28,76 seconden. De Oost-Vlaming verwees zo Femke de Graaf met één seconde verschil naar de tweede plaats. Met zijn winst won Claeys een KRISMAR wedstrijdkast. Femke de Graaf volgde op de tweede plaats in het zadel van haar vertrouwde Joker van de la Rosteehoeve (Faldiano).

Jan Claeys sprong eveneens naar de derde plaats met Janus Union. Het paar werd opgevolgd door Eros Van Speybroeck met Tic Tac op vier en Ann-Sophie de Reviere met Kashmira van de Lentakker op vijf.

Op eigen terrein won Maxim Godecharle de voorafgaande 1.20m rubriek met Paul Blomme's For Pleasure-nazaat, Gor-Pleasure. Viktor Batsleer volgde op de tweede plaats met Allegro terwijl Eros Van Speybroeck het podium afwerkte met Tic Tac.

Op zondag kwalificeerden twee combinaties zich voor de barrage in de 1.20m hoofdproef. Tim Reygaerts sprong naar de eindwinst met Ensemble van de Molenberg Z (Edjaz van 't Merelsnest). Maxim Godecharle volgde met Gor-Pleasure voor Rob Blondeel met Doha d'Amour.

F. Peter Van Giijseghem- Flanders Winter Tour