Ines van den Bosch en Robin Vermeir schitteren tijden Euregio Sentower Park

Ines van den Bosch en Robin Vermeir schitteren tijden Euregio Sentower Park

Op vrijdag kleurde de Hippique.Immo-amazone, Ines Van den Bosch de ranking oranje in Oudsbergen. Van den Bosch snelde naar de winst in de 1.30m hoofdrubriek. De Limburgse rekende daarbij op de 12-jarige Vedette (Guidam's Willow).

De winnaar van de dag ervoor, Stive Hoflack en de BWP-ruin, Kieffer van de Oosterwalle (Cooper vd Heffinck) volgden op net geen vier seconden verschil. De top drie werd afgewerkt door Anouk Devos en haar Caspar CB.

Net buiten het podium volgde West-Vlaming, Hendrik Denutte in het zadel van zijn eigen Jolly Girl van de Kranenburg (Cicero Z van Paemel). De top vijf werd afgewerkt door Gaby van der Bruggen met onder het zadel New Star (Dublin van Overis Z).

Eerder zette Daisy Bruyninx haar prestaties verder in de 1.20m rubriek. Op de rug van Mowgli du Sasiana bleef de amazone nipt voor op Liesl Mertens met Nashville van het Legitahof Z (Non Stop). Neeltje Vanrusselt vervolledigde de top drie in het zadel van de zesjarige Quitana van de Oudeveldhoeve (Corydon van T&L).

Robin Vermeir domineert hoogste ponyrubriek

In de 1.10m pony rubriek schreef Robin Vermeir de eindzege op naam. De jonge amazone strandde eveneens op de derde trede van het podium. Vermeir sprong naar de winst met de 12-jarige Extrait de Tatowin de Tinmont. Het paar bleef net geen twee seconden voor op Eline de Brone die met Ikkepuk v't Plutoniahof (Nevado Van de Rostal). Ook de derde plek kwam op naam van Robin Vermeir met onder het zadel Upendo van het Prinseveld. 

Het paar werd opgevolgd door Emiel Duchene met Pacific Js (Mercurius).

Alle resultaten