Lisa Ceunen won deze proef samen met Cabris van het Ringboomhof Z in een tijd van 50.16 seconden. De tweede plaats was voor Valeria Meijer en Arezzo in een tijd van 50.23 seconden. Marie Fil en Danuble werden derde in een tijd van 50.53 seconden. 

Anke De Breucker (Noesje van d'abelendreef) werd vierde. Anouk Steyaert (Japrisco Van De Backershoeve) sloot de top vijf af met een vijfde plek.

Klik hier voor de resultaten

Bij de pony's sprongen ze vandaag over een hoogte van 1.00m/1.10m. Mienie Vos en Mieke wonnen deze proef in een tijd van 56.72 seconden. De tweede plaats was voor Amy Tan en Storm (v. De Mensighe's Rinaldo) in een tijd van 58.62 seconden. Feye Van Dooren en Orchid's Liberty (v. Kantjes Carlando) werden derde in een tijd van 62.76 seconden. 

Diane Lefebvre (Gazelle du Ruisseau) werd knap vierde. De vijfde plek was deze keer voor Imani de Vos (Princesse Optima). 

Klik hier voor de resultaten

Bij de pony's sprongen ze tevens over een hoogte van 0.90m. Daarin was Marie-Lynn Heuring (Hassing's Spirit) de sterkste Belg. Zij werd derde in een tijd van 62.51 seconden. 

Klik hier voor de resultaten