Danny Van Es en Xander Lamberts grote winnaars bij Ter Wilgen Stables

Danny Van Es en Xander Lamberts grote winnaars bij Ter Wilgen Stables

De Vlaams-Brabantse springruiters waren het afgelopen weekend te gast bij  Ter Wilgen Stables. In de 1.20m hoofdrubriek domineerde Danny Van Es de rubriek. Van Es sprong naar de winst met Chica of the Lowlands Z (Cornet Obolensky) en bezette ook de tweede plaats.

Enkel het podium wist een dubbele nulronde te presteren. Van Es volgde zichzelf op met onder het zadel zijn vertrouwde 15-jarige Hamilton (Contact vd Heffinck). De derde trede van het podium kwam op naam van Magali Otto met haar 12-jarige Kasper van 't Heideveld (Nabab de Rêve).

Het paar werd opgevolgd door Jonas Meersman die in het zadel van Glinster van de Bloemenhoeve (Bentley vd Heffinck) voor bleef op Bryan Dufresne met Taime de Kens (Quito de Baussy).

Danny Van Es regeert

Eerder won Danny Van Es ook de 1.10m rubriek. Op de rug van Zico V bleef Van Es ruim twee seconden voor op Sven Vander Meerssche met de 15-jarige Hinault-merrie, Colina. Ellen De Swert vervolledigde de top drie met onder het zadel de zoon van Andiamo Z, Andretti Z.

Xander Lamberts schittert bij de ponies

De 1.00m hoogste pony rubriek kwam op naam van Xander Lamberts. Drie combinaties wisten het parcours volledig foutloos af te werken. Lamberts sprong uiteindelijk naar de winst met de 13-jarige Vico Des Flagues (Quabar des Monceaux). Op het podium volgde Xander Van Es met Tout Beau de la Cure (Champion de Luxe), voor Lauren Blommaert met onder het zadel Gortnalea Dun (Clonberne Dun).

Alle resultaten