Caroline Van Rossum is nieuwe Belgische Junior Eventing kampioen

Leon Binard kroonde zich als Young Rider kampioen in Nokere . Bij de junioren was het een spannende strijd tijdens het Belgisch kampioenschap eventing. Startend als derde na het dressuur reed Caroline Van Rossum, dag na dag plaatsen vooruit om uiteindelijk de gouden medaille op te eisen met Dalva d'Enfer Z (Davinci v Erpekom Z).

Van Rossum won uiteindelijk met een finale 30,4 achter haar naam en verwees zo Kato De Smidt met Bonmahon Silver Vixen (Bonmahon Master Blue) naar de zilveren medaille. De Smidt had een mindere start op positie 10 na het dressuur. Een foutloos springparcours bracht de amazone naar de tweede plaats die ze na een zevende plaats in de cross (foutloos maar 0,8 time faults) wist te behouden.

Op het Brons strandde Arne Coenegrachts met zijn Enzo G (Warrant). Coenegrachts startte op de twaalfde positie, maar wist na een een perfecte cross uiteindelijk het brons op naam te schrijven.