Benjamin Robert blijft Jordy Van Massenhove voor in Grote Prijs Stoeterij Deloof

Benjamin Robert blijft Jordy Van Massenhove voor in Grote Prijs Stoeterij Deloof

Negen combinaties kwalificeerden zich voor de barrage van de regionale Grote Prijs bij Stoeterij Deloof. Na afloop hield Benjamin Robert (FRA), Jordy Van Massenhove achter zich. Robert snelde naar de winst met de 11-jarige Coup d'Coeur d'Euskadi .

Jordy Van Massenhove volgde met Kimmel Scf (Amaretto d'Arco) voor Jules Denutte en de 7-jarige Zangersheide-merrie, Giavotta Pommex Cdl (Gangster de Longchamps).

Net buiten de top drie volgde Tom Camerlijnck met Look At Direxa (Diatendro) voor Tom Verduyn en de 7-jarige BWP'er, New Balou van 't Leeuwerikenhof (Bisquet Balou vd Mispelaere).

Eerder won Nicolas Lambrecht de 1.20m Pro Tour rubriek in het zadel van de negenjarige Ogopogo (Deauville de la Vie). Op slechts drie honderdsten van een seconde verschil volgde Tom Verduyn met Qataro van het Texelhof (Corydon van T&L). Ook de derde plaats kwam op naam van Lambrecht, ditmaal op de rug van Just Energie (Nabab de Rêve).

In de 1.10m proef hield Sophie Vanhoutte de concurrentie achter zich. Samen met Diaz Van 't Hoveke (Fuego du Prelet) bleef Vanhoutte voor op Isabelle Debeuf met Ines (Nonstop). Jonas Vanhollebeke en Prada de la Casa Nova (Toulon) vervolledigden de top drie.