Ben De Craene moet Mykola Pylypeiko laten voorgaan in Gouden Laars Destelbergen

Ben De Craene moet Mykola Pylypeiko laten voorgaan in Gouden Laars Destelbergen

In de Grote Prijs van de Gouden Laars in Destelbergen ging de hoofdprijs in het 1.40m naar de Oekraïense ruiter Mykola Pylypeiko met Karat (v. Kannan) onder het zadel. 

Pylypeiko hield Ben Decraene op ruim twee seconden afstand en verzekerde de winst. De Craene sprong met Jaguar Vd Berghoeve (v. Emerald van 't Ruytershof) naar de tweede plaats. Louis Lambrecht werd met Jumping Star SL (v. E-Star) derde maar moest zijn plaats delen met Femke De Graaf en Oilily Van t Hellewater (v. Emerald van 't Ruytershof). 

Arnaud Gaublomme werd in het zadel van Tourelle Cover Z (v. Toulon) vijfde en was de laatste ruiter die de barrage foutloos wist af te ronden. 

In de 1.30m rubriek was de winst voor Chloé Hoste met Valeriane de Moyon (v. Calypso de Moyon). Aline Sercu bleef met La Belle van Sombeke (v. Houston) voor op Oscar Van Den Berghe met Plus Belle van T&L (v. Corydon van T&L). 

Janne Caals won de 1.20m met Leffe van de Zandloper (v. Houston). Juliette De Wilde werd met Abercrombie (v. Ovidius) tweede, Chloé Hoste startte hier opnieuw maar met Perigrosso (v. Perigieux) en werd derde. 


Alle resultaten