Met Oblesse (v. Orchid s Romario II) reed Van Dijck naar de overwinning. Ook met Ronny (v. Goliath van de Groenweg) kwam hij aan de start en werd daarmee tweede. Met de vader van Ronny, Goliath van de Groenweg (v. Conor mac nessa 23) werd Ines Van Dijck derde. 

Emile Beke vormde de vierde en laatste foutloze combinatie met Ella van t Wezehof. Van Dijck plaatste zich met Santa Maria Optima (v. Goliath van de Groenweg) voor de barrage maar moest die besluiten met 4 strafpunten, goed voor een vijfde plaats. 

Van Dijck liet zich in de 1.10m opnieuw gelden en schreef daar nogmaals de overwinning op zijn naam, met Ronny. Merel Wittebolle verhinderde met Ranger Van Sporkingshove (v. Caherlistrane Robbie) een tweede zilver voor Van Dijck en kwam op twee. Santa Maria Optima zette Van Dijck af op een derde plaats. 

De 1m rubriek werd gewonnen door Maura Vercauter. Zij sprong naar de eerste plaats in het zadel van Orchid s Chit Chat (v. Orchid s Justin). Louise Brusselle zat haar op de hielen met Atchoum s Dream (v. Sioux du Godion) en werd tweede. Elise Van Regenmortel besloot met Troubadour Optimus (v. Goliath van de Groenweg) de top drie. 

Alle resultaten