Drunk in love

Drunk in love
De meesten onder jullie hebben de nieuwe hit ‘Drunk in love’ van Beyonce featuring Jay-Z al gehoord. Wie deze hit nog niet kent, moet dringend eens op YouTube gaan kijken!

Het rijkste koppel van de wereld heeft al meerdere hits samen gescoord, en solo of in samenwerking met andere grote artiesten hebben ze meer dan honderd wereldbekende nummers gemaakt. Iedereen volgt hen op instagram, Facebook, twitter, etc.

In 2014 hebben ze blijkbaar besloten de muziekwereld naar hun hand te zetten. Jay-Z bracht een album uit met Samsung en Beyoncé besloot midden in de nacht een visual album uit te brengen. 2 clips van het album zijn trouwens geregisseerd door een Belg!

Als je Beyoncé volgt op instagram heb je vast al een paar stukjes gezien van de teaser voor Beyoncé’s nieuwe clip. Dit is een remix van ‘Drunk in love’ ft Kanye West, een goede vriend van het Hollywood koppel. Kanye West bracht laatst een clip (Bound 2) uit met zijn geliefde Kim Kardashian en deze clip begint met een kudde Camargue paarden die galopperen doorheen plassen water. Bij deze nieuwe clip komen er opnieuw paarden bij te pas.

De remix van ‘Drunk in love’ wordt vergezeld van een zeer artistieke clip. De teaser begint met een beeld van Beyoncé in een cowgirl outfit; even later zwaait ze met een lasso zoals een echte cowgirl. Dan komen er beelden van paarden te voorschijn, maar deze zijn weergegeven in het negatief, wat een ongewoon effect geeft. Meer inhoud van de clip werd nog niet vrijgegeven, maar hopelijk moeten we niet te lang wachten op het vervolg, want deze teaser maakt ons zeer nieuwsgierig! En dat is uiteraard de bedoeling.
Waarom is het thema van de clip een cowgirl? Dat ontdek je in de lyrics, die een beetje uitdagend zijn. Net zoals de andere songs van Beyoncé’s album trouwens. Een vleugje erotiek is haar handelsmerk geworden.
http://www.youtube.com/watch?v=0SvteUu9NqE