Ontdek hier waarom je een amazone moet 'daten'

Ontdek hier waarom je een amazone moet 'daten'
De ideale partner vinden in de paardensport loopt niet altijd van een leien dakje... Toch hebben ruiters en amazones heel wat plus punten. Jawel, hoewel ze een beetje gek zijn in het hoofd (denken we), en te veel aandacht geven aan het paard, kunnen amazones de perfecte vriendin zijn. Hier is waarom;

- Amazones zijn niet bang om vuil te worden of om een nagel te breken. Die klusjes in huis kunnen we zeker aan. We zijn dan ook een leuke handy 'girl' in de buurt.

- We hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Boys, we got your back !

- Het is enorm gemakkelijk om een cadeautje voor ons te verzinnen. Je noemt het maar op; een halster, (polo)shirtje, peesbeschermers, ... of toch ook een paard?

- Gespierde benen, PUNT

- Lichtrijden in draf is een soort omgekeerde squat: sta-zit-sta-zit. Het resultaat van al die uurtjes op ons paard (je kan het wel raden).

- Wil je graag een hond ? Geen probleem, amazones zijn dol op dieren en elk huisdier is dus meer dan welkom.

- We houden het fair... jij koopt zoveel games je maar wil, maar dan mogen wij wel ons getuig (sporadisch) vernieuwen... Heb je die nieuwe rijlaarzen al gezien trouwens?

- Ten slot met ons zal je nooit verveeld op de bank hangen. Wij weten precies hoe we onszelf kunnen entertainen. Lekker de hele dag op stal doorbrengen. Je hoeft je dus nooit schuldig te voelen als je veel van huis bent.

[caption id="attachment_110955" align="alignnone" width="300"]Puissance Magazine Puissance Magazine[/caption]