GEZOCHT: Verkoper en IT-krak. Help jij Equnews opnieuw vorm te geven?

GEZOCHT: Verkoper en IT-krak. Help jij Equnews opnieuw vorm te geven?

Door de uitbreiding van activiteiten en ontwikkeling van nieuwe projecten bij EQU.MEDIA wordt het tijd voor enkele toevoegingen binnen ons team! Al altijd gedroomd van een job in de hippische sector? Dan zoeken we misschien wel JOU! 

EQU.Media zoekt (web)developer

Om onze digitale infrastructuur bij te houden, maar ook deze van onze klanten is het team van EQU.MEDIA op zoek naar een developer met kennis van Laravel. Ben je een allrounder die geen enkele uitdaging uit de weg gaat? Hou je van development maar ook front-end styling uitdagingen? Heb je bovendien een basis-interesse in de immer populaire AI ? Dan is deze job zeker iets voor jou.

EQU.Media zoekt verkoper BENELUX

Het team van EQU.MEDIA is op zoek naar een verkoper voor haar kanalen & diensten. Ben je een enthousiaste paardenliefhebber en beschik je over een (inter)nationaal netwerk? Dan is deze job misschien iets voor jou!

Werken bij EQU.Media

Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? EQU.Media bestaat achter de schermen uit een gezellig team dat kort op de bal speelt in al wat we doen. Zelfstandig werken mag je zeker niet afschrikken maar tevens is een goede teamspirit toch onmisbaar. Ben jij klaar om ondergedompeld te worden in de wereld van de paardensport met focus op een leuke werksfeer tegen een interessante verloning? Aarzel dan niet ons te contacteren voor meer info!

Voor meer informatie over de openstaande vacatures - KLIK HIER