Het 1.10m hoge parcours werd door slechts twee combinaties zonder springfouten doorlopen, waarna deze het tegen elkaar opnamen in de beslissende barrage. Daar kon Emma Demuynck in het zadel van Jet Set als enige opnieuw een nulresultaat neerzetten, wat haar de winst opleverde. Het zilver ging naar Britt Gosseye die op de rug van Feerique De Regor één jammere springfout kreeg. Geoffrey Depypere bleek de snelste bij vier strafpunten in het basisparcours, en mocht zo met Ciedronka Z als derde de prijsuitreiking binnen rijden. 

Aan de start van de laatste ronde over 1.20m kregen Emma Demuynck en Jet Set enkel Michiel Parmentier als concurrent. Uiteindelijk won Demuynck ook hier de proef, en verwees ze Parmentier in het zadel van Gana naar zilver.

Elise Eggermont op één in hoogste ponyproef

Bij de pony's werd de hoogste ponyproef verreden over 90cm hoogte. Zes combinaties mochten met een knappe nulronde de barrage aanvatten, waarbij Elise Eggermont en haar pony Elextere De Riverland naar het goud reden. Axelle Boeckaert kon met Arthur ook twee maal nul blijven, en snelde naar de tweede tijd.

Vind alle uitslagen van de verschillende proeven HIER.